Detailing Auto

DETAILING AUTO

Curățarea, decontaminare și aplicarea de tratamente pentru protecția tuturor elementelor ce se află în interiorul autoturismului.

Curățarea, igienizarea se execută cu ajutorul pistolului de presiune cu efect de tornadă + metoda injecție-extracție!

Aspirarea și curățarea în profunzime cu șamponarea mochetei folosind metode specifice Total Auto Detailing ProfesionalMetoda injecție-extracție este cea mai adecvată pentru curățarea tapițeriei auto! Chiar dacă aplicarea acesteia durează mai mult decât metodă mai economică de curățare cu abur,aceasta acționează în profunzime curățând atât buretele cât și materialul textil astfel încât toată murdăria este extrasă fără a supune materialul la temperaturi extreme precum cea a aburului!

Procesul se execută cu aparatura unui detailing interior profesional,aparatură de ultimă generație din gama Karcher Professional pentru un rezultat premium! Folosim soluții profesionale demne de un detailing profesional ce au ca scop curățarea, igienizarea și împrospătarea interiorului mașinii dumneavoastră!

Menționăm că soluțiile + aparatura noastră nu va afecta componentele ce se află în interiorul mașinii!

Detailing-ul Interior

Detailing-ul interior trebuie făcut regulat și semnifică curățarea și revitalizarea interiorului mașinii dumneavoastră; detailing-ul prelungește durata de viață a mașinii și vă ferește de bacterii.

Păstrarea curățeniei unei mașini influențează durata de viață a acesteia. Vorbim despre crearea unui mediu aerisit,curat,plăcut dar si de eliminarea bacteriilor ce se pot acumula în habitaclu.

Operațiunea trebuie făcută cu aparatură profesională și produse specifice detailing-ului. În caz contrar în timp se va ajunge la o degradare mult mai profundă, ulterior costuri mai mari.

Curățarea mașinii dumneavoastră este prioritară și se realizează cel puțin o data pe an pentru textil sau la un interval de 6 luni dacă avem tapițerie piele!

Un detailing interior profesional făcut o data sau de doua ori pe an este cel mai bun mod de a vă întreține și igieniza mașina dumneavoastră. La Total Auto Detailing Profesional folosim soluții și metode de curățare adecvate fiecarui tip de material din care este realizat interiorul mașinii potrivit oricarui tip de finisaje.

Tapițeria unui vehicul

Tapițeria textilă reprezintă o etapă sensibilă însă ușor de realizat pentru profesioniștii noștri dotați cu produse speciale destinate detailing-ului interior, de la produse până la obiectul de curățare!

Metoda injecție-extracție este cea mai adecvată pentru curățarea tapițeriei auto! Chiar dacă aplicarea acesteia durează mai mult decât metoda mai economică de curățare cu abur,aceasta acționează în profunzime curățând atât buretele cât și materialul textil astfel încât toată murdăria este extrasă fără a supune materialul la temperaturi extreme precum cea a aburului!

Tapițeria din piele este mult mai pretențioasă și prin urmare la noi va fi tratată cu o serie de balsamuri și creme speciale care au acțiune îndelungată.

Curățarea tapițeriei din piele se face cu substanțe sigure pentru a nu o afecta! Detergenții clasici au tendința de a usca. O piele uscată e predispusă uzurii premature, se formează crăpături și în cele din urmă se rupe pentru că nu mai este elastică.

Noi sfătuim hidratarea acesteia la un interval de 6 luni!

După curățare, pielea se hidratează cu cremă + balsam destinate exclusiv acestui material!