Detailing Auto

DETAILING AUTO

Curățarea, decontaminare și aplicarea de tratamente pentru protecția tuturor elementelor ce se afla in interiorul autoturismului.

Curățarea, igienizarea se executa cu ajutorul pistolului de presiune cu efect de tornada + metoda injecție-extractie!

Aspirarea și curățarea in profunzime cu samponarea mochetei folosind metode specifice Tapiterie Auto Detailing ProfesionalMetoda injectie-extractie este cea mai adecvata pentru curatarea tapiteriei auto! Chiar daca aplicarea acesteia dureaza mai mult decat metoda mai economica de curatare cu abur,aceasta actioneaza in profunzime curatand atat buretele cat si materialul textil astfel incat toata murdaria este extrasa fara a supune materialul la temperaturi extreme precum cea a aburului!

Procesul se executa cu aparatura unui detailing interior profesional,aparatura de ultima generatie din gama Karcher Professional pentru un rezultat premium! Folosim solutii profesionale demne de un detailing profesional ce au ca scop curatarea, igienizarea si improspatarea interiorului masinii dumneavoastra!

Specificam ca solutiile + aparatura noastra nu va afecta componentele ce se afla in interiorul masinii!

Detailing-ul Interior

Detailing-ul interior trebuie făcut regulat și semnifica curățarea și revitalizarea interiorului mașinii dumneavoastră; detailing-ul prelungeste durata de viata a masinii si va fereste de bacterii.

Pastrarea curateniei unei masini influenteaza durata de viata a acesteia. Vorbim despre crearea unui mediu aerisit,curat,placut dar si de eliminarea bacteriilor ce se pot acumula in habitaclu.

Operațiunea trebuie făcută cu aparatura profesionala si produse specifice detailing-ului. In caz contrar in timp se va ajunge la o degradare mult mai profundă, ulterior costuri mai mari.

Curățarea mașinii dumneavoastră este prioritară și se realizează cel puțin o data pe an pentru textil sau la un interval de 6 luni dacă avem tapițerie piele!

Un detailing interior profesional făcut o data sau de doua ori pe an este cel mai bun mod de a va întreține și igieniza mașina dumneavoastră. La Tapiteria Auto Detailing Profesional folosim solutii si metode de curatare adecvate fiecarui tip de material din care este realizat interiorul masinii potrivit oricarui tip de finisaje.

Tapiteria unui vehicul

Tapiteria textila reprezintă o etapa sensibila insa ușor de realizat pentru profesioniștii noștri dotați cu produse speciale destinate detailing-ului interior, de la produse până la obiectul de curățare!

Metoda injectie-extractie este cea mai adecvata pentru curatarea tapiteriei auto! Chiar daca aplicarea acesteia dureaza mai mult decat metoda mai economica de curatare cu abur,aceasta actioneaza in profunzime curatand atat buretele cat si materialul textil astfel incat toata murdaria este extrasa fara a supune materialul la temperaturi extreme precum cea a aburului!

Tapiteria din piele este mult mai pretențioasă si prin urmare la noi va fi tratata cu o serie de balsamuri si creme speciale care au acțiune îndelungată.

Curatarea tapiteriei din piele se face cu substanțe sigure pentru a nu o afecta! Detergentii clasici au tendinta de a usca. O piele uscata e predispusa uzurii premature, se formeaza crapaturi si in cele din urma se rupe pentru ca nu mai este elastica.

Noi sfătuim hidratarea acesteia la un interval de 6 luni!

După curățare, pielea se hidratează cu crema + balsam destinate exclusiv acestui material!